maanantai 6. tammikuuta 2014

Kiva kisapäivä Vantaalla

Viime vuoden lopussa tarvitsin vähän kisataukoa. Oman viretilan hallinnasta olen oppinut sen, että jossei huvita, niin sitten on turha kisatakaan. Minä en halua lähteä radalle puolivaloilla, Tuima ansaitsee täysillä ohjaamista alusta loppuun. Tekeehän sekin aina täysillä!

Mutta nyt vuoden alkuun osui sopivasti JAU:n omat kisat Ojangossa, johon ajattelin mennä kokeilemaan miltä kisaaminen taas maistuisi. Ja hyvältähän se tuntuikin! Kahdella agiradalla oli A kahdesti ja aina poistuttiin kurjasti, niin että joutui kääntymään. Onneksi kuitenkin lähestymiset A:lle oli suoria. Ei olla juurikaan treenattu käännöksiä A:lta, joten vähän jännitti ne kohdat. Mutta hyvin Tuima osui, melkein paremmin kuin aiemmin ;). Ekalta radalta sössittiin yksi rima ja sitten sattui tyhmä putkikielto. Mutta se mistä olen supertyytyväinen, on TÄYDELLINEN keinu! Oikeasti, ollaan koko Tuiman kisauran aikana taisteltu keinun kanssa, joko se on hyyyvin hidas tai sitten poistuminen on liian nopeaa. Ikinä se ei ole ollut hyvä. Paitsi tänään. Katsokaa vaikka alta! Nyt tiedän miten jatkan keinun treenaamista, salana on tonnikalatuubi ja kunnon hetsaus ;).


Tokalta radalta tehtiin hyvän tuntuinen nollavoitto (1./52). Sanon siksi tuntuinen, että valitettavasti videomateriaalia ei juuri tästä radasta saatu täyttyneen muistikortin takia :(. Mutta pääasia, että missään kohtaa ei tökkinyt ja mentiin täysillä yhdessä. Muuta en muista!

Vika rata oli hyvin kummallinen hyppäri. Hauska ja ihan mentävissä, mutta kerättiin 15 esteen radalla 15 virhepistettä, aika hyvin! Viskileikkauksia treenataan ensi kerralla, ihan varmasti.

Se mistä olen erittäin iloinen, on Tiukun ja Teron agility nykyään. Nehän on jo ihan pari ja Tiukukin alkaa olemaan jo "melkein normaali agilitykoira". Voi parhautta, tuskainen työ on takana ja vielä tosi paljon hommia tiedossa, mutta silti. Era sanoikin ihanasti Facebookissa, että Tero on saanut yhteistyön näyttämään helpolta. Kuinka hyvin kiteytetty! Alla video, varsinkin ne jotka on nähnyt Tiukun menoa vaikka noin vuosi sitten ymmärtää tän fiiliksen :´). Parhain pikku Tiuku!


Seuraavaksi olisi varmaan vähän niin kuin tapana kasata vähän tuloksia ja yhteenvetoa viime vuodesta. En lupaa mitään, mutta meillä oli niin hieno vuosi takana, että katsotaan :). Ikinä ei ole muuten osannut arvostaa Joulun pyhiä yhtä paljon kuin nyt töissä ollessaan. Opiskelijana kuukauden joululoma oli aina ihan peruskauraa, nyt nautin täysin siemauksin huomisesta Loppiaisesta ja arkivapaasta. Ihanaa :).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva taas kuulla teiltä vähän päivitystä:)